matinee-along-comes-maryweb.jpg

De Belgische regering besloot in 1958 een wereldtentoonstelling te organiseren op de Heizel. Deze tentoonstelling stond volledig in het teken van het geloof in vrijheid en vooruitgang, dat zo kenmerkend was voor de jaren vijftig en zestig. Meer dan 42 miljoen mensen bezochten de wereldtentoonstelling, die door koning Boudewijn werd geopend met een oproep tot vrede en sociale en economische vooruitgang.


Inderdaad!… Dit is alweer 60 jaar geleden. Meer dan voldoende redenen om de herinnering aan dit wereldevent van onder het stof te halen.
Weet u nog dat er Expo-brood bestond? En Expo-ijs? En dat er zelfs een Côte - d’ Or paviljoen was? En kent u de beroemde Expo-ster nog?
En mogelijk weet u ook nog welke muziek ons toen beroerde? 


Mary en haar muzikanten hebben het alvast voor u opgezocht en brengen de muziek van toen weer helemaal tot leven doorheen deze fijne muzikale ode aan Expo 58. Op een manier zoals alleen Along Comes Mary dat kan. 
Met: Marijke Hulsmans (zang), Fabio Canini (gitaar, keyboards), Rob Vanspauwen (contrabas), Daniel Daemen (saxofoon en klarinet), Daniel Vanderhoydonks (hammond, trompet en drums)

Uitvoerder

Along Comes Mary

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€17.00

€ 14 korting

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina