kids-balthazar-badaboemhr.jpg

Een swingende muzikale theatervoorstelling, een roffelende ode aan drums en alle vormen van percussie. Van trommelkorpsen over rock-bands tot techno. Het is ook een poëtisch verhaal over een hopeloos verliefde trommelaar op een prachtige drumster.

 Na de succesproducties ‘Niets’ (‘Ben X’) en ‘Neeland’ is dit de nieuwste jeugdvoorstelling geschreven en geregisseerd door Nic Balthazar, die zelf ook een (volgens hem zeer beroerde) drummer is. Vandaar het thema: de liefde en de liefde voor muziek, slagwerk in het bijzonder. Met de ongelooflijke Bert Huysentruyt, acteur (‘Broken Circle Breakdown’, ‘Zingaburia’, ‘Kosmoo’) en drummer (‘Gorki’, ‘Zesde Metaal’, ‘Lady Linn’… ) …en de jonge, fantastische drumster Annebelle Dewitte (‘Zsa Zsa Zsu’, ‘The Advent of March’, ‘The Andrews Brothers’, en bandleader bij ‘Cro§in’X’ en het ‘Annebelle Dewitte Quartet’)

Kids&CoXtra vanaf 14u: Het Huis-, tuin- en keukenorkest. Tijdens dit knutselatelier gaan we aan de slag met recuperatiemateriaal en maken daarmee de leukste en coolste muziekinstrumenten.

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€10.00

-26/+65/abo/groep: €7
OK-pas: € 5

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina