Een voorstelling over twee Wilde Harten en wat zij zo hard willen. Over het verlangen van twee jonge mensen om iets te willen betekenen.

Gorgej en Toulouse leven in een verlaten bushok. Ze hebben alles wat ze willen. Ze weten nog niet zeker wat ze zullen worden en waar ze naartoe gaan, maar het staat vast. Het wordt Groot en Belangrijk.
Tijdens hun zoektocht beseffen ze dat ze voor dit ideaal alles moeten opofferen, ook hun liefde voor elkaar, hun identiteit en de plaats die hen verbindt.
‘Wilt Hard’ is een sterke voorstelling van jonge theatermakers vol muziek, rap, hiphop, “slang” en woordspelletjes, over een herkenbare fase in een jongerenleven.
 
“Tieners worden stil bij het herkennen van het aantrekken en afstoten, het doen alsof en de twijfel, of het prille ontdekken van wat liefde zou kunnen worden. Het wordt allemaal fris opgediend, direct, spontaan, doorgedreven zonder overdrijven, overweldigend, echt, zonder commercieel klank- en beeldsentiment, gespierd en lenig, gedurfd en kunstig, taalvaardig en vol beweging.”
 
“Fictie wordt een goed uur werkelijkheid in de strakke regie van Jonas Baeckeland:
geen woord noch beweging te veel. Perfecte timing. Een ontwapenende zaalvoorstelling.” Theatermaggezien
Van en met: Simon D’Huyvetter, Loes Swaenepoel en Jonas Baeckeland
 

1ste en 2de graad SO

Wanneer

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€6.00

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina