literaturenlogo

Het Hamse Boekenweekend zal er dit jaar wat anders uitzien. Dat wil echter geenszins zeggen dat er geen Literatuur met grote L op het programma staat. Boekenweekend '21 wordt een reeks literair - muzikale evenementen, met name ‘Literaturen’.

We starten met niemand minder dan Herman Brusselmans & Marc Didden. Brusselmans bracht onlangs zijn literaire hoofdpersonage Louis Tinner weer tot leven in zijn nieuwste roman 'Maanlicht van een andere planeet'. Marc Didden (o.a. filmregisseur, scenarist, columnist en Brussel-chroniqueur met 'Een gehucht in een moeras') zette zijn gedachten en beschouwingen op papier in 'Een redelijk leven'. Een pittig duo in dialoog over taal, acteren, ooit en nu en de kleine kantjes van het leven.

Dit alles in symbiose met zangeres/gitariste Emmie d’Arc wordt een avond die alle zintuigen weet te prikkelen. Zij brengt eigen nummers en covers van o.m. Bruce Springsteen, Eddie Vedder en Johnny Cash. Laat je raken door haar muziek en doorleefde volle stem en de wereld zal er even heel anders uitzien.

Kom ook  ‘Literaturen’ op vrijdag 15 oktober om 20.00 CC Jan Tervaert Kaaiplein 34, Hamme

Literaturen is een initiatief van Boekenweekend Hamme.

 

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

Gratis

Organisatie en contact

Boekenweekend Hamme

Deel deze pagina