Arnout_web

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om “te werken aan jezelf”. Of het nu gaat over daten, de opvoeding van je kinderen, de rommel in huis of je online activiteiten… er is werk aan. Gelukkig staat er voor elk probleem wel een coach klaar om je te helpen. Arnout is met veel enthousiasme in de coaching wereld gedoken en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger.

Wil je weten hoe je erin slaagt om “je essentie te leven” of om “je emotionele blokkades op te lossen”? Wil je weten hoe coaches te werk gaan? Ga dan zeker naar Arnout zijn zaalshow Coach. Met zijn gekende schema’s geeft Arnout eenvoudige en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf!

Arnout Van den Bossche is een stand-upcomedian, bekend van zijn theatershows Burn-Out voor Beginners en De Relatiefluisteraar. Hij toerde daarmee door Vlaanderen en Nederland, goed voor meer dan 600 shows voor 100.000 man. Met beide shows stond hij in 2020 zelfs twee keer in een uitverkochte Lotto Arena.

In de pers:

Het Nieuwsblad “Het herkenningseffect is groot (…) Goede grappen en verrassende wendingen (…) Het zou ons niets verbazen als hij ook deze show een paar honderd keer zal kunnen opvoeren.”

De Standaard “Voor mensen met een burn-out, zo werd ons door een ervaringsdeskundige verzekerd, een ontspannende en bevrijdende ervaring.”

Knack Focus “Met zijn nieuwe voorstelling Burn-out voor beginners raakt Arnout Van den Bossche een maatschappelijk probleem aan dat ook zijn eigen leven beheerste.”

Uitvoerder

Arnout Van Den Bossche

Wanneer

donderdag 3 oktober 2024 van 20:15 tot 21:45

Waar

Cultuurhuis Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€24.00

Korting € 22,00
OK-pas € 12,00

Tickets

Deel deze pagina