theater-cosi-scenefoto2-c-ruben-hamelinkweb.jpg

Geannuleerd - zie update coronavirus

Inleiding om 19u30
In Così gaan regisseur Tom Goossens en pianist Wouter Deltour aan de slag met de opera Così fan tutte van Wolfgang Amadeus Mozart en Lorenzo Da Ponte.
Op de scène verschijnen twee acteurs, twee klassieke zangers, een pianist en een violist. Elk van hen speelt een rol in dit verhaal. Samen filosoferen en discussiëren ze over het bestaan van fysieke trouw. Don Alfonso, een filosoof en tevens de pianist, beweert tegen twee jonge¬mannen dat hun geliefden hen niet trouw kunnen blijven. De mannen eisen tegenbewijs, en zetten samen met hem een experiment op. Despina, de kamermeid en violiste, laat op haar beurt de vrouwen kennis maken met de vrije liefde. Geeft het resultaat Don Alfonso gelijk? En sterker nog: valt de liefde wel in een structuur te gieten?
“Goossens combineert aanstekelijk spel (waarin rechtstreeks naar het publiek gespeeld wordt) met weelderige virtuoze zang en zet beide zeer slim in: het spel houdt vaart in het verhaal, de zang zorgt voor de emotionele kleur. En de piano van Deltour is een trouwe gids.” Els Van Steenberghe - Knack Focus

Lees het interview met Clara Cleymans


Met: Clara Cleymans, Wouter Deltour, Arne Luiting, Lucas Cortoos, Carine van Bruggen en Ester Kouwenhoven

Een productie van DESCHONECOMPANIE EN Muziektheater Transparant TRANSLAB

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€18.00

€ 15 (korting)

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina