humor-DG_JOEPIE_affiche_RGB
 

David Galle staat twintig jaar op de planken en is net veertig jaar geworden: JOEPIE! Vroeger was David Galle triest omdat hij ouder werd. Nu ziet hij enkel voordelen. Hoe langer je leeft, hoe meer dingen je meemaakt. Je denkt over de dingen na, je krijgt inzichten en je verandert. Rijpen, heet dat dan.
David Galle brengt in sneltempo scherpe comedy, doorspekt met herkenbare, persoonlijke verhalen over dagelijkse onderwerpen. Als stand upper bouwde hij een stevige live reputatie op. In 2009 won hij met verve de felbegeerde ‘Comedy Casino Cup’ op Canvas. Verder ken je hem misschien van de successerie 'Bevergem' (Canvas/ Netflix), waar hij de rol speelt van Roste Thierry of het tv-programma ‘De Kazakkendraaiers’.

“Ik probeer elke negatieve ervaring om te buigen tot iets positiefs zodat ik er iets kan over vertellen op het podium… De mensen in het publiek kunnen zich identificeren met bepaalde situaties en herkennen zichzelf erin… Ze putten steun uit het feit dat ze in hetzelfde schuitje zitten.”
David Galle

Wanneer

vrijdag 16 juni 2023 van 20:15 tot 22:00

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€16.00

€ 14 (korting)

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Tickets

  • Bestel tickets
  • Tickets aankopen kan vooraf via de online webshop of ter plaatse aan de balie van CC Jan Tervaert tot 5 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Deel deze pagina