humor-elsheeftbesloten-copyright-tom-vandewalle-web.jpg

Els de Schepper heeft een besluit genomen. Ze zal blijven léven. En hoe! Vanaf nu gaat Els zich enkel nog amuseren. Al heeft het leven haar de afgelopen jaren regelmatig dikke kletsen uitgedeeld en al weet ze soms niet waar die allemaal voor hebben moeten dienen.
Eén ding staat als een paal boven water: Els lééft met veel goesting! En ze wil u ook aansteken!


Dat zal ze trouwens niet op haar eentje doen… Zo krijgt ze hulp van de ondertussen legendarische ‘Rita uit Gent’, die deze keer haar immer optimistische maar totaal politieke incorrecte vriend ‘de Vettige Nonkel’ meebrengt. ‘Klein Elske’ belt met de preventielijn en weet met haar kinderlijke naïviteit alle harten te doen smelten. Bovendien is er de deurenkomedie ‘Els is om zeep!’, waarbij een voltallige alter ego-cast zich te goed doet in een hilarische whodunit in zuivere slapstickstijl!
Denk dus maar niet dat je de zaal triest zal verlaten. Integendeel.


Els kijkt vanaf nu door een eigenhandig geconstrueerde roze bril naar het leven. En u binnenkort ook.
“Mooie en integere momenten, in een show waarin Els de Schepper de zaal regelmatig aan het bulderlachen kreeg.” Guy Van Vliet (Gazet van Antwerpen)
Enkele impressies uit publiekreviews Red Mij! via Livecomedy.be  (★★★★1/2 ): “Schitterend! Hoe Els het klaarspeelt om van de ene emotie in de andere te gaan is subliem!” - “Het was ronduit prachtig, goed gebracht. (…) Een super madame met een zeer mooie stem.” - “Geen woorden voor! (…) Tranen gelachen maar evenveel emotie in haar mooie teksten.”

23 – 19 (-26/+65/abo/groep) – 11,50 (OK-pas) EUR

Uitvoerder

Els de Schepper

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€23.00

€ 19 korting

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina