matinee-eva-de-roovere-c-nol-havens-lr.jpg

Muzikanten zijn altijd onderweg. Ze reizen door hun hoofd. Ze reizen door jouw hoofd. Ze blijven hangen in je hoofd...

Eva en Stéphanie ontmoetten elkaar eind 2018 in Antwerpen toen ze allebei waren uitgenodigd om in de Bourlaschouwburg te komen spelen. Daar bleek dat ze naast het zingen en schrijven ook een internationaal avontuur delen... Een dik half jaar later besluiten ze samen op pad te gaan door hun eigen muzikale wereld.

Eva en Stéphanie laten je in Overal kom ik thuis proeven van oud en nieuwe materiaal, spelen songs van zichzelf en van elkaar, alleen en samen. Troubadours van de Lage Landen zijn het, maar hun horizon reikt verder. Ze zijn gekend van Friesland tot Watou, van Amsterdam tot L.A. Allebei werkten ze in Nederland, België en Amerika met grote en kleine namen uit de pop-, rock- en folkwereld. Na enkele jaren heen en weer pendelen tussen het Oude Continent en The States, na tientallen concerten, opnames en schrijfsessies in New York, Los Angeles, Nashville, Austin en Houston kwamen ze allebei terug met nieuwe Nederlandstalige liedjes. Inspiratie putten ze uit gesprekken met cowboys en hipsters, ver en dichtbij, uit steden in uitgestrekte woestijngebieden en dorpjes dicht bij huis, uit badkamers vol kakkerlakken en koffie uit de eigen keuken, uit uren luisteren naar de autoradio, uit meditatie, uit de kosmos en op het land.
Kortom: ze brengen een ontroerend liedjesprogramma in het Nederlands. Ze nemen je mee op hun eigenwijze reis. En overal komen ze thuis.
Met: Eva, Stéphanie, Reyer Zwart (bas) en Toon Van Dionant (drums)

Uitvoerder

Eva de Roovere & Stephanie Struijk

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€17.00

€ 15 korting

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina