Instagram post Feest in Hamme (1)

Feest in Hamme

Door de onvoorspelbare weersomstandigheden werd er beslist ‘Hamme Feest’ op het podium van CC Jan Tervaert te laten doorgaan. Het wordt alleszins geen doordeweekse CC voorstelling maar live optredens van topartiesten in festival sfeer. Ambiance verzekerd met een hapje en een  drankje aan tafeltjes met stoelen!

We mogen weer feesten in Hamme en dit ter gelegenheid van de viering van onze Vlaamse feestdag!
En of wij er zin in hebben. Het wordt een spetterende avond, met topartiesten, een leuke sfeer, veel ambiance en dit alles in een coronaproof setting.

Wat hebben we jullie te bieden deze avond…. Tromgeroffel!

20u00 – Straffen Toebak

“Een Nederlandstalige coverband”...
Zo bestaan er al wel een paar. Maar eentje als STRAFFEN TOEBAK nog niet! Hùn repertoire gaat van Will Tura tot Clouseau, van Paul De Leeuw tot Paul Severs, van Rob De Nijs tot De Kreuners, van Willy Sommers tot Slongs Dievanongs, van De Jeugd
Van Tegenwoordig tot Nielson, van Corry Konings tot Zangeres Zonder naam... En ga zo maar door.
Zangeres en gastvrouw Sarah De Koster is niet aan haar proefstuk toe. Doet haar duet “You are the reason” met Koen Wauters nog een belletje rinkelen...? En haar singel “True love is tough”? 
Samen met haar mannelijke zangpartner Wouter De Clerck (Finalist Idool) en een stel STRAFFE muzikanten gaan ze voluit voor een hoge dosis feestgehalte! Dus... Smeer de stemmen en maak de heupen los, want met hun verrassende interpretaties van tijdloze hits staat deze bende garant voor een 90 minuten durend “feestje”!
Als dat geen is...STRAFFEN TOEBAK is.

22u15 – Udo

De winnaar van talentenjacht “X-factor” (2005) en VRT-show “Zo is er maar één” (2007) is uitgegroeid tot een vaste waarde in het Vlaamse muzieklandschap.

De voorbije jaren wierp Udo zich dan ook op als een echte live artiest, een allround entertainer. Dat bleek laatst nog tijdens zijn succesvolle zomer- en kersttournees. Samen met zijn goed geoliede live band deed hij een paar honderd podia, parken en festivals aan. Udo’s sets staan voor ambiance en emotie!

Hij bewijst keer op keer meerdere genres aan te kunnen en slaagt er telkens in mensen diep te ontroeren. Ziel…sfeer…emotie…Udo brengt het allemaal!

Deuren openen om 19u00 – Ingang via CC Jan Tervaert
Bar congé doorlopend open!
Gratis.
Graag vooraf reserveren, bubbel bestaat uit maximum 8 personen.

https://feestinhamme.be/

Waar

Tuin achteraan CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34

Prijs

Er kunnen geen tickets meer gereserveerd worden. Door de onvoorspelbare weersomstandigheden werd er beslist ‘Hamme Feest’ op het podium van CC Jan Tervaert te laten doorgaan. Door de coronamaatregelen zijn de plaatsen nog steeds beperkt en kunnen er geen plaatsen meer gereserveerd worden.

Deel deze pagina