CC Congé 2022 (3)

Vier de jaarlijkse Vlaamse feestdag met ons mee op zaterdag 2 juli. Feest in Hamme wordt een spetterende middag en avond, met topartiesten, diverse animatie, een leuke sfeer, veel ambiance en dit alles in een zomersetting.

Vanaf 16u00 zijn jullie welkom op onze familienamiddag met een wervelend rock- en popconcert voor de hele familie door ‘De Planken’. Daarnaast nog heel wat andere animatie en leuke activiteiten!
Om 18u30 ronden we onze familienamiddag af en rollen we over in onze feestavond.

Om 20u00 springt Bart Kaëll op het podium, een artiest die we bijna niet meer moeten voorstellen aan het grote publiek! Dat ambiance hét handelsmerk is van deze ultieme Vlaamse topentertainer is alom geweten. Voor eeuwig op de muziekkaart gezet dankzij hits als “Zeil je voor het eerst” en “De Marie-Louise”. Al 30 jaar lang laat hij zalen en pleinen vollopen en bespeelt hij het publiek op een manier waarop weinigen hem dat nadoen.

Om 21u45 sluit plaatselijk dj talent Cheaux de avond af. Stilstaan is alvast geen optie op 2juli!

De deuren van onze tuin openen we in de avond vanaf 19u00 en ook dan is er gelegenheid om een drankje te nuttigen in onze Bar Congé.

De toegang is gratis!
Bij slecht weer verhuizen we naar binnen in CC Jan Tervaert.
Opgelet: onze buren van Jeugdhuis ’t Klokhuis organiseren op dat moment ‘Fabriklage’. Breng hen zeker ook een bezoekje. Kom met de fiets of parkeer je op onze site, op de Meulenbroekparking naast het politiekantoor of op de kaaien.

Waar

achtertuin CC Jan Tervaert

Prijs

Gratis

Organisatie en contact

Cultuurdienst Hamme

Deel deze pagina