mijn bijzondere rare week

Filmliefhebbers tussen 12 en 15 jaar gezocht!

Even grote filmfan als wij? Zin om maandelijks een film te bekijken en te bespreken in een leuke, ontspannen setting? Om samen nieuwe vormen van verhalen vertellen te leren ontdekken? Dan is filmclub zeker iets voor jou!

En voor het geld hoef je het niet te laten, want het is volledig gratis!

De eerste film: 'Mijn bijzonder rare week met Tess' hebben we zelf geselecteerd. Maar daarna is het aan jullie! We kiezen maandelijks een nieuwe titel uit het filmaanbod van 'De Filmclub', welke snacks er op het menu staan en hoe we de club verder inrichten.  Goesting gekregen? Schrijf snel in via info@jantervaert.be en kom vrijblijvend naar de eerste film kijken op 6 november om 19u!

Sam brengt de zomervakantie door op Terschelling, een eiland in de Waddenzee. In het gezelschap van zijn ouders, zijn grote broer en een heleboel toeristen, heeft Sam toch de gave om zich ‘alleen te voelen’. Tot hij Tess ontmoet, een ongrijpbaar meisje met een groot geheim. Vrienden worden met Tess is leuk, maar het is ook een uitdaging, want haar gekke gedachten stellen hun relatie voortdurend op de proef. Tess sleurt hem mee in een avontuur dat hun levens voorgoed zal veranderen.Met zijn kortfilms was regisseur Steven Wouterlood al een trouwe klant op het JEF festival. Zijn langspeelfilmdebuut, dat heerlijk dobbert op de zomerse eilandsfeer, is de meest bekroonde jeugdfilm van 2019 en won prijzen op alle grote kinderfilmfestivals.

Duur 1u24

Voor de film kunnen er versnaperingen (chips, snoep,...) aangekocht worden aan 1 euro per stuk, zelf meebrengen mag ook. In de zaal mag er niet gedronken worden!

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

12-15 jaar? Reserveer je gratis ticket!

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina