matinee-garryhaggerconcerttemse.jpg

De sympathiekste stem van Vlaanderen, Garry Hagger, pakt groots uit met een nieuw totaalproject met de zinderende titel 'Garry Hagger’s Jukebox'. De zanger steekt al zijn favoriete evergreens uit de jaren ’60 en ’70 in een nieuw actueel Nederlandstalig jasje. Allemaal liedjes die hij destijds als jonge knaap meezong met de jukebox. Zo werden deze songs opnieuw muziek van nu, maar met een nostalgische knipoog.

Jammer genoeg kan deze matinee niet doorgaan in de gebruikelijke zaalopstelling met tafels en stoelen en met koffie en gebak tijdens de pauze. De coronamaatregelen verplichten ons het publiek in de tribune te plaatsen met voldoende afstand tussen de verschillende groepen (bubbels) en de koffiepauze vervalt. Bent u rolstoelgebruiker of slecht te been laat het ons zeker weten zodat we voor u een plaats kunnen voorzien voor de tribune!

Er kunnen momenteel enkel tickets aangekocht worden voor voorstellingen en films in het aanbod van het najaar (tot Nieuwjaar). 
Reserveren doe je best on-line en met je bubbel (achteraf mensen toevoegen aan je reservatie is niet mogelijk!). Doordat we overgeschakeld zijn naar een gebruiksvriendelijker ticketsysteem zal er opnieuw geregistreerd moeten worden. Dit doe je automatisch door de aankoopstappen te volgen. 
Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen: je kan je zitplaatsen niet zelf kiezen dit doet het systeem voor jou via het principe van best beschikbare plaatsen. Je krijgt ook enkel een rijnummer toegewezen om het kruisen van andere bezoekers te vermijden. op deze manier kunnen we de zaal zo veilig mogelijk vullen. 
Een mondmasker dragen binnen het CC is verplicht. Probeer ten allen tijde 1,5 m afstand te houden van de andere bezoekers en onthaalpersoneel van het CC.

Voorjaar 2021 wordt pas in verkoop gezet tegen het einde van het jaar.

 Wanneer

donderdag 29 oktober 2020 van 14:00 tot 15:15

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€17.00

korting € 15

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina