goed wonen ouderen
Is een vrijstaande woning nog mogelijk en verantwoord in Vlaanderen? Wordt prettig wonen onbetaalbaar? Heeft de Vlaming nog altijd een baksteen in de maag? Zijn er genoeg sociale woningen? En zijn onze woningen en het woonbeleid afgestemd op mensen die iets ouder worden? Vragen en thema's die anno 2021 al maar prangender worden. 
 
Woonexpert Pascal De Decker (KUL) schetst in zijn verhaal het woonbeleid en het Vlaamse woonmode en zoomt hierbij in op de noden van ouderen. Via concrete voorbeelden, praktische tips en een blik vooruit onderzoekt hij samen met het publiek hoe dit in de toekomst anders kan of moet. Een lezing die de blik verruimt, ideeën geeft en aanzet tot concrete acties. Denk vandaag met ons mee en zet zelf de eerste stappen voor je warme oude dag. Inschrijven is noodzakelijk.
 
Inschrijven en info via Avansa op 03-775 44 84.
 
i.s.m. Avansa Waas-en-Dender, CC Jan Tervaert, Cultuurdienst Hamme, Cultuurraad Hamme, Okra Hamme Centrum
 
Begeleiding: Pascal De Decker, Woonexpert. Hij is momenteel verbonden aan de onderzoeksgroep Planning for People, Urbanity and Landscape van het departement Architectuur KU Leuven als hoogleraar en als docent aan ARMP, UGent.

 

Wanneer

dinsdag 16 november 2021 van 14:00 tot 15:30

Waar

Den Bond

Kleinhulst 4
9220 Hamme

Prijs

Gratis

Organisatie en contact

Avansa

Deel deze pagina