humor-grof-geschud-anneloes-van-den-adel-lr.jpg

Grof Geschud, een Vlaams-Nederlands cabaretduo, leerde elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie in ‘s Hertogenbosch. Inmiddels is het duo met de hoogste onderscheiding afgestudeerd. “Een uitzonderlijk, evenwichtig, mooi gecomponeerde voorstelling” schreef de externe vakjury. Ook viel Grof Geschud op bij Cameretten “twee mooie theatermakers met een krachtig samenspel”, “Lijmen is een programma van een hoog niveau” en “hun verhalende, bijna toneelmatige vorm van cabaret is vernieuwend” aldus de jury.

In Lijmen bevragen Myrthe van Velden en Lander Severins het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten. Van ridders tot perenvlaai, van Plato tot bejaarden, een hilarische en ontroerende zoektocht om de ander tot op het bot te doorgronden.

Met: Lander Severins, Myrthe van Velden (tekst en spel), Raf Walschaerts, Minou Bosua (regie), Annalin van Putten (dramaturgie), Jens Vydt (klankbord), Sander Salden (lichtontwerp), Get Your Art Together (foto), Studio Kaplan (ontwerp), Co-productie: Grof Geschud, Theater M, Livecomedy.

Alle info: www.grofgeschud.eu


Uitvoerder

Grof Geschud

Wanneer

zaterdag 21 november 2020 van 20:15 tot 22:00

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€16.00

€ 14 korting
Prijzen onder voorbehoud!

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina