theater-brodeck.jpg

Brodeck heeft er niet om gevraagd. Hij is door zijn dorpsgenoten uitgekozen om een verslag te schrijven over de Anderer, een vreemdeling die enkele maanden eerder in het dorp is komen wonen. Details zijn niet nodig, de feiten zijn genoeg. Zolang maar duidelijk wordt dat de dood van de vreemdeling onvermijdelijk was. Brodeck, eveneens een buitenbeentje in een dorp waarvan de bewoners hem tijdens de voorbije oorlog uitgeleverd hebben om het eigen vege lijf te redden, beseft heel goed hoe snel hij zelf opnieuw tot Anderer kan afglijden.

Haarscherp toont het verslag van Brodeck aan tot welke gruwelijkheden mensen in staat zijn om zichzelf te redden, maar bovenal hoe liefde de kracht geeft om te volharden, tegen alle angst in.
Deinzenaar Hans Van Cauwenberghe heeft ondertussen een flinke reputatie opgebouwd in Vlaanderen. Hij speelt deze voorstelling naar een idee en in de regie van Marc Bober.


!De voorstelling gaat door in CC Jan Tervaert en NIET in het parochiehuis van Sint-Anna zoals eerder aangekondigd!

Er kunnen momenteel enkel tickets aangekocht worden voor voorstellingen en films in het aanbod van het najaar (tot Nieuwjaar). 

Reserveren doe je best on-line en met je bubbel (achteraf mensen toevoegen aan je reservatie is niet mogelijk!). Doordat we overgeschakeld zijn naar een gebruiksvriendelijker ticketsysteem zal er opnieuw geregistreerd moeten worden. Dit doe je automatisch door de aankoopstappen te volgen. 
Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen: je kan je zitplaatsen niet zelf kiezen dit doet het systeem voor jou via het principe van best beschikbare plaatsen. Je krijgt ook enkel een rijnummer toegewezen om het kruisen van andere bezoekers te vermijden. op deze manier kunnen we de zaal zo veilig mogelijk vullen. 
Een mondmasker dragen binnen het CC is verplicht. Probeer ten allen tijde 1,5 m afstand te houden van de andere bezoekers en onthaalpersoneel van het CC.

Voorjaar 2021 wordt pas in verkoop gezet tegen het einde van het jaar.

Uitvoerder

Hans Van Cauwenberghe

Wanneer

vrijdag 16 oktober 2020 van 20:15 tot 22:00

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€14.00

€ 12 korting

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina