lenteconcert-rvg.jpg

De Koninklijke Harmonie Eendracht van Moerzeke is zeer trots te melden dat niemand minder dan Vlaams muziekicoon Raymond van het Groenewoud als gastzanger zal optreden bij het jaarlijkse lenteconcert.

Voorzitter Kathleen Van den Berghe: “We zijn al aan onze zestiende samenwerking met een gastvedette toe. Het was niet gemakkelijk, maar we zijn uiteraard heel blij dat Raymond van het Groenewoud heeft toegezegd als gastzanger te willen optreden. Hij is daar zeer selectief in en doet dat maar af en toe. Raymond is toch een echt monument binnen de Nederlandstalige populaire muziek. Recent kreeg hij nog de Lifetime Achievement Award op de elfde editie van de Music Industry Awards. Een terechte onderscheiding voor zijn indrukwekkende muzikale carrière. Dat we met hem het podium mogen delen betekent heel wat voor ons.”

Het eerste deel van het concert zal zoals steeds bestaan uit een mooi en gevarieerd aanbod van hedendaagse harmoniemuziek van hoog niveau. Tijdens het tweede deel begeleidt de harmonie dan Raymond die een uitgebreide greep doet uit zijn gigantische repertoire. Ambiance maar ook gevoelige momenten verzekerd.

Het voorprogramma wordt zoals de vorige jaren verzorgd door het jeugdorkest en Moesicali, het succesvolle initiatief om kleuters en leerlingen van de eerste jaren van de lagere school muziekinitiatie bij te brengen.

Inlichtingen en reservaties:

telefonisch: 0473/58 60 06

e-mail: info@harmoniemoerzeke.be

website: www.harmoniemoerzeke.be

Prijs

€19.00

€ 17 korting VVK

Deel deze pagina