moesicali.jpg

Naar aanleiding van de coronamaatregelen is het concert van Moesicali met Jelle Cleymans verplaatst naar 4 september 2020. Tickethouders worden hierover door ons gecontacteerd!

Jelle Cleymans is als acteur en zanger van vele markten thuis en wordt alom gewaardeerd. Komende uit een artistiek gezin, is hij bekend als acteur in verschillende TV series en films, als presentator, als zanger en muzikant en de laatste 10 jaren ook als hoofdrolspeler in diverse topmusicals.

Voorzitter Kathleen Van den Berghe: “Het is ondertussen al de achttiende keer dat wij samenwerken met een gastzanger. We zijn blij dat we met Jelle Cleymans een fantastisch multitalent binnenhalen die door ons trouw publiek zeker enthousiast zal onthaald worden. Het eerste deel van het concert zal zoals steeds bestaan uit een mooi en gevarieerd aanbod van hedendaagse harmoniemuziek van hoog niveau. Tijdens het tweede deel begeleidt onze harmonie dan Jelle Cleymans, die zowel eigen werk zal brengen als enkele Nederlandstalige klassiekers van o.a. Rob De Nijs en Bart Peeters.”

Het voorprogramma wordt verzorgd door Moesicali Kids, het succesvolle initiatief om kleuters en leerlingen van de eerste jaren van de lagere school muziekinitiatie bij te brengen, en Moesicali Drums, de drum -en percussieband die een jaar geleden werd opgericht.

Het concert vindt plaats op zaterdag 4 april 2020 om 19.30u in Cultureel Centrum Jan Tervaert in Hamme.

De voorverkoop loopt reeds volop. Plaatsen zijn genummerd. Kaarten kosten 16 EUR in voorverkoop en 18 EUR aan de kassa. OK-pas en kinderen van -12 jaar kunnen voor 10 EUR binnen.

Inlichtingen en reservaties:

telefonisch: 0477/54 11 67

e-mail: info@moesicali.be

website: www.moesicali.be

Wanneer

vrijdag 4 september 2020 van 19:30 tot 22:00

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€16.00

De voorverkoop loopt reeds volop. Plaatsen zijn genummerd. Kaarten kosten 16 EUR in voorverkoop en 18 EUR aan de kassa. OK-pas en kinderen van -12 jaar kunnen voor 10 EUR binnen.

Organisatie en contact

Moesicali

Deel deze pagina