muziek-jandewilde-tinedewilde_web.jpg

Jan De Wilde is een kleinkunsticoon. Hij werd het na zijn eerste tv-optreden in 1965 en hij is het ook nog in 2019. Meer dan vijftig jaar muziekgeschiedenis in één leven!
Jan is een unieke vertegenwoordiger van de eerste generatie Vlaamse kleinkunstartiesten. Moeiteloos behield hij zijn status. Dankzij liedjes die tot onze culturele ziel zijn gaan behoren: Joke, Een vrolijk lentelied, Walter, Hèhè, Eerste sneeuw, Fanfare van honger en dorst… Spelen is zijn lange leven. Dankbaar voor wat hij het beste kan, het liefste doet en de kansen die hij krijgt om volop zijn Zevende Jeugd te beleven. Ook in 2019-2020 staat hij ‘ongegeneerd’ op het podium. Witgallig zilvergrijs. Onnavolgbaar grappig maar bovenal muzikaal ijzersterk. Met het beste uit wat hij ooit op plaat zette én met pareltjes uit zijn eerste jaren. Een aha-beleving voor diepgewortelde fans, een ontdekking voor prille twintigers en dertigers die Jan nu pas leren kennen.

Voor ‘Hèhè! Wat een Jan! pakt de meester groots uit. Hij doet het samen met zijn ‘Vrienden’ én met het fameuze blazerskwartet De Wilde Blowers. Een bende talentvolle muzikanten met een heel grote staat van dienst. Voor een hartverwarmend concert.

Met: Jan De Wilde (zang/gitaar/mondharmonica), Eddy Peremans (gitaar), Kries Roose (toetsen), Jo Soetaert (drums), Mario Vermandel (bass/contrabas), Liesbeth De Lombaert (viool), Bart Coppé (trompet/bugel), Wim De Pauw (trombone), Johan Van Neste (hoorn), Geert Vanhassel (tuba).
Website: www.jandewilde.net

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€23.00

€ 19 korting

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina