kamal-kharmach_affiche.jpg

In 2019 zal Kamal Kharmach voor de eerste keer op het jaar terugkijken, in zijn allereerste oudejaarsconference. Waarover hij het gaat hebben moet nog gebeuren, maar met een jaar waarin de klimaatjongeren zijn rechtgestaan, de verkiezingen weer voor saaie televisie zorgde en André Hazes ook ons land is binnengevallen weten we nu al dat er genoeg stof is om over te praten. Of te lachen. Of te huilen.
Sinds Kamals deelname aan Humo’s Comedy Cup gaat het snel voor deze immer sympa¬thieke en energetische comedian. Naast tv-werk voor en achter de schermen en het uit de grond stampen van de Antwerpse comedyclub Lebowski’s, heb je hem zeker zien passeren in één van de volgende formats: De Slimste Mens, Mag ik u kussen, Van Gils en Gasten, De Allesweter, Everybody Happy, De Drie Wijzen,… Daarnaast presenteert Kamal nu zelfs zijn eigen tv-programma Het Collectief Geheugen.
Na het succes van Kamals eerste zaalshow De schaamte voorbij komt hij in 2019 met zijn eerste eindejaarsconférence op de proppen.

lees het interview in De Morgen

Uitvoerder

Kamal Kharmach

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€17.00

€ 14 (korting)

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina