humor-kommil-foo-oogst-c-johan-jacobs-lr.jpg

Een piano, een gitaar, een viool en hun twee karakterstemmen: meer hebben de broers Walschaerts niet nodig om hun publiek een memorabele avond te bezorgen. Uit al het moois van dertig jaar onafgebroken maken en spelen, destilleren ze voor ons een frisse, nieuwe voorstelling. Zonder circus, intiem. Raf, Mich, hun mooiste liedjes en hun strafste verhalen. Kommil foo op z’n best!

"De oogst van dertig jaar Kommil Foo is zo rijk dat twee uur amper volstaan om de mooiste vruchten te tonen. Zeker als blijkt dat die liedjes en sketches de tand des tijds moeiteloos doorstaan." (**** De Standaard, 26/09/19)

Regie: Ineke Nijssen en Walter Janssens - Technische leiding: Koen Bellens - Productie: Caroline Lanoye

https://www.kommilfoo.be

Er kunnen momenteel enkel tickets aangekocht worden voor voorstellingen en films in het aanbod van het najaar (tot Nieuwjaar). 

Reserveren doe je best on-line en met je bubbel (achteraf mensen toevoegen aan je reservatie is niet mogelijk!). Doordat we overgeschakeld zijn naar een gebruiksvriendelijker ticketsysteem zal er opnieuw geregistreerd moeten worden. Dit doe je automatisch door de aankoopstappen te volgen. 
Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen: je kan je zitplaatsen niet zelf kiezen dit doet het systeem voor jou via het principe van best beschikbare plaatsen. Je krijgt ook enkel een rijnummer toegewezen om het kruisen van andere bezoekers te vermijden. op deze manier kunnen we de zaal zo veilig mogelijk vullen. 
Een mondmasker dragen binnen het CC is verplicht. Probeer ten allen tijde 1,5 m afstand te houden van de andere bezoekers en onthaalpersoneel van het CC.

Voorjaar 2021 wordt pas in verkoop gezet tegen het einde van het jaar.

Uitvoerder

Kommil Foo

Wanneer

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€24.00

€ 22 (korting)

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina