theater-marius-les-enfants-du-paradis.jpg

Park Blauwendael, Waasmunster! TICKETS ENKEL NOG VIA GC HOOGENDONCK TE VERKRIJGEN!

Eén vrouw en vier mannen: een mimespeler, een acteur, een crimineel en een stinkend rijke graaf. Allen liggen ze aan haar voeten, maar slechts één wint haar hart.
Les Enfants du Paradis is een voorstelling naar het gelijknamige filmscenario van Jacques Prévert uit 1945, over een onmogelijke liefde van mimespeler Baptiste voor het meisje Garance. Comp.Marius zet het scenario naar zijn hand, met oog voor vrolijke slapstick en pijnlijke tragiek. Met woordeloze acts en veelzeggende dialogen, gepresenteerd door een crème van een cast.
Comp.Marius is gereputeerd voor haar aantrekkelijke openluchtvoorstellingen, waaronder Figaro, Manon des Sources en Jean de Florette. Nu met hun nieuwste productie in onze regio op een prachtige locatie. Een onvergetelijke theaterbeleving met een gezamenlijke maaltijd op een prachtige zomeravond!


Van en met: Waas Gramser, Kris Van Trier, Koen Van Impe, Frank Dierens, Clara Cleymans, Evelien Bosmans/Lisah Adeaga, Bert Haelvoet en Roy Aernouts
De voorstelling heeft plaats in openlucht en wordt enkel geannuleerd bij extreem weer. Trek dus zeker aangepaste kledij aan!

Wanneer

Waar

Park Blauwendael

Kerkstraat 21
9250 Waasmunster

Prijs

€25.00

Deel deze pagina