matinee-liliane-saint-pierre-foto-jan-huysentruyt-web.gif

Een intiem luisterconcert met Liliane Saint-Pierre zoals u haar nog nooit hoorde: zuivere piano en gitaarklanken versmelten met de zwoele kleur van een unieke stem en warme passionele artiest.

In december 2018 wordt Liliane Saint-Pierre 70 jaar. Meer dan 55 jaar daarvan bracht ze door op de planken.

De unieke klankkleur van haar stem en haar sierlijke podiumprésence brachten al duizenden in vervoering. Zij is een echt theaterdier, een grote concertdame en bovenal een zangeres met een magische stem en een onweerstaanbaar interpretatievermogen.

 

Zij was amper 15 jaar toen haar eerste hitsingel ‘We gotta stop!’ meer dan 40 000 keer over de toonbank ging. Op haar 16de werd zij de jongste deelnemer aan de Knokke Cup. Jaren lang blijft ze stralen op nationale en Internationale liedjesfestivals. Claude François nam op 3 jaar tijd 20 nummers met haar op. En dat bezorgde haar dan weer veel radio- en televisieoptredens in Frankrijk. Maar ook Duitsland bood haar een platencontract én tournee aan. Drie jaar toerde zij in kerken met ‘Glory Halleluja’ in de Benelux, in Duitsland en Frankrijk.

In 1987 verraste ze vriend en vijand met ‘Soldiers of Love’ op het Eurovisie Songfestival. In 1989 raakte ze iedereen met het bloedmooie ‘Sacha’ intussen een échte kleinkunstklassieker geworden.

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€17.00

-26/+65/abo/groep: € 15
OK-pas: € 8,50

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina