little-women.jpg

Liefhebber van de betere film? Maar je bent het beu om in je kot te blijven? Dan is onze openluchtcinema wel iets voor jou!  Nu de polyvalente zaal al enkele weken door het coronavirus gegijzeld wordt zochten we een alternatief om je op een veilige manier toch een mooie film te kunnen presenteren. En wat konden we beter doen in deze tijden van lockdown dan alle apparatuur uit de zaal te halen en buiten op te stellen? 

Buiten betekent ook na zonsondergang, vandaar ook het late startuur van 22u. Hou er rekening mee dat ook in de zomermaanden de temperatuur fel kan dalen in de avond, een jas of dikke trui met lange broek is dan geen luxe meer.

Zet je creatieve beentje voor door met een ‘gepimpte’ (strand-)stoel, zitbank af te zakken en misschien win jij wel gratis tickets voor een volgende filmvertoning!

Voor deze eerste editie presenteren we je graag het Oscarwinnende kostuumdrama ‘Little Women’.

‘Little Women’ is geregisseerd door Greta Gerwig (‘Lady Bird’) en gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van Louisa May Alcott. Het tijdloze en nog altijd actuele verhaal van ‘Little Women’ gaat over het leven van de zussen March. Deze vier jonge vrouwen zijn allen vastberaden om hun leven op hun eigen manier te leven en hun dromen na te streven.

Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh en Eliza Scanlen spelen de zussen Jo, Meg, Amy en Beth March. Timothée Chalamet speelt buurjongen Laurie, Laura Dern is Marmee en Meryl Streep is te zien als Aunt March.

Duur 2u15

6 – 5 (-26/+65/abo/groep) – 3 (OK-pas) EUR

 

De film gaat door in de buurt van CC Jan Tervaert, verzamelen doen we aan de ingang van het CC. De precieze locatie wordt ook via de digitale kanalen (web en fb) bekend gemaakt.

Plaatsen zijn beperkt, want je veiligheid staat voorop en alle coronamaatregelen worden in acht genomen! Wees er dus snel bij en koop tickets on-line! We garanderen je dat we het geld terugstorten indien om één of andere reden de vertoning toch niet door kan gaan.

De vertoning is onder voorbehoud, al doen we er alles aan om ze te laten doorgaan! Sommige zaken hebben we niet in de hand. Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf dan in op onze nieuwsbrief (www.jantervaert.be - tabblad nieuwsbrief) en/of like onze facebookpagina (CC Jan Tervaert).

Duur 2u15

Wanneer

vrijdag 31 juli 2020 van 21:30 tot 23:59

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€6.00

Korting € 5

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina