little-women.jpg

Oscarwinnend kostuumdrama ‘geregisseerd door Greta Gerwig (‘Lady Bird’) en gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van Louisa May Alcott.

Het tijdloze en nog altijd actuele verhaal van ‘Little Women’ gaat over het leven van de zussen March. Deze vier jonge vrouwen zijn allen vastberaden om hun leven op hun eigen manier te leven en hun dromen na te streven.

Met o.a. Emma Watson, Timothée Chalamet, Meryl Streep,…

Er kunnen momenteel enkel tickets aangekocht worden voor voorstellingen en films in het aanbod van het najaar (tot Nieuwjaar). 
Reserveren doe je best on-line en met je bubbel (achteraf mensen toevoegen aan je reservatie is niet mogelijk!). Doordat we overgeschakeld zijn naar een gebruiksvriendelijker ticketsysteem zal er opnieuw geregistreerd moeten worden. Dit doe je automatisch door de aankoopstappen te volgen. 
Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen: je kan je zitplaatsen niet zelf kiezen dit doet het systeem voor jou via het principe van best beschikbare plaatsen. Je krijgt ook enkel een rijnummer toegewezen om het kruisen van andere bezoekers te vermijden. op deze manier kunnen we de zaal zo veilig mogelijk vullen. 
Een mondmasker dragen binnen het CC is verplicht. Probeer ten allen tijde 1,5 m afstand te houden van de andere bezoekers en onthaalpersoneel van het CC.

Voorjaar 2021 wordt pas in verkoop gezet tegen het einde van het jaar.

 

 

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€6.00

€ 5 (korting)

Deel deze pagina