loveiskorneel-benefiet-voor-cc.jpg

LOVE IS KORNEEL Benefiet Concert

 En toen.... was er die dag die het leven van mijn mama, papa, broer, familie, vrienden en klasgenootjes op zijn kop zette. Onschuldig ravotten in de velden met mijn broertje Karel, eindigde in een tragedie.

Heel eventjes ging ik kijken naar de poorten van de hemel, maar het was te vroeg om hier te blijven... ik besloot te vechten als een leeuw en ik trok me op aan bekende stemmen die ik in de verte hoorde. Vanuit mijn allerdiepste oerkracht werd ik terug wakker en was het zo fijn om te zien hoe mama, papa en broertje (en alle andere mensen) voor mij zorgden.

Nu ga ik stapje per stapje terug de bewoonde wereld in maar heb ik veel doktersbegeleiding nodig en moet er een meegroeischedel geplaatst worden om mijn hoofdje te genezen van het ongeval. Deze meegroeischedel wordt in België niet terugbetaald door de mutualiteit.

 Dit Benefiet Concert wordt gebracht door Gebroeders Bijl en is t.v.v. de crowdfunding voor Korneel.

 Gebroeders Bijl brengen humor, wereldmuziek, kleinkunst. Bindteksten over Liefde en oorlog , heilige huisjes , onkuisheid, over 't cafe van de grootouders . Barden van de moderne tijd, rondtrekkend met hun folkloristische instrumenten, die u even de realiteit van de dag laten vergeten. Luister- en fluisterliederen , opzwepende ritmes en vooral veel humor.

Nooit is een optreden hetzelfde !

 www.facebook.com/LoveisKorneel

www.gebroedersbijl.be

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€15.00

Organisatie en contact

Cloostermans

Reserveren

Deel deze pagina