humor-henk-rijckaert_-c-krew-web.jpg

Wanneer was de laatste keer dat u iets gemaakt hebt? Niet per se iets gebouwd van niets tot iets, maar iets dat kapot was, weer gefikst. Gemaakt.
Het moet niet eens een wasmachine of een auto zijn. Gewoon een gat in een sok of de zool van uw schoen. Wordt dat nog gedaan? Kunnen we dat nog? Of zijn we allemaal collectief onhandig geworden? Bellen we eventueel nog naar ons moeder, die het wel kan maken? Of die ene nonkel die kan solderen? Of geven we het gewoon al van tevoren op?
Want dingen repareren is tijdverspilling! Alle tijd die je daarmee verliest kan een mens beter aan iets anders spenderen. Aan nieuwe dingen kopen, bijvoorbeeld, die sowieso ooit ook weer kapot gaan.
Henk Rijckaert stapt opnieuw het podium op en vertelt u wat hij geleerd heeft. Over uitvinden en maken, over oplossingen bedenken, over de kracht van uw eigen handen, over prutsen en proberen, over bijna uw vinger afzagen en over brandwonden verzorgen. Zet uw veiligheidsbril op en leer opnieuw waar u moet kloppen als er storing is.

In de pers: “Henk Rijckaert heeft zijn geheel eigen niche nog verder uitgekapt en fraaier ingericht. Zonder aan energie en enthousiasme in te boeten. Kom uit uw kot en ga naar deze man kijken. Hij is de grappigste doe-het-zelver van het land.” (De Standaard ★★★★★) - “Rijckaert neemt opnieuw zijn rol in als handige Harry en giet zijn spitsvondige koterij in een hilarische show.” (Het Nieuwsblad ★★★★) - “In het vernuftig opgebouwde Maker zit alles wat we aan Henk Rijckaert waarderen: een nuchtere blik vanuit het werkkot op het gewone-mensenleven, een spervuur aan grappen, inventieve maaksels en af en toe een vakkundig getrokken smoel. Op die formule valt even weinig af te dingen als op de prijs van een koffiemachine met een vervallen garantie.” (Focus Knack ★★★)

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€17.00

€ 14 korting

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina