matinee-manoesh-lr.jpg

Jammer genoeg kan dit concert niet doorgaan in de gebruikelijke zaalopstelling met tafels en stoelen en met koffie en gebak tijdens de pauze. De coronamaatregelen verplichten ons het publiek in de tribune te plaatsen met voldoende afstand tussen de verschillende groepen (bubbels) en de koffiepauze vervalt. Bent u rolstoelgebruiker of slecht te been laat het ons zeker weten zodat we voor u een plaats kunnen voorzien voor de tribune!

In deze gezellige show met een vleugje humor en `selfie-reflectie´ brengt Manoesh heerlijke close harmony, ondersteund door een strakke vaudeville ritmesectie. Met hun aanstekelijk enthousiasme combineren ze swing, tango, gipsy, jazzhits uit de oorlogsjaren en romantische ballads from the days of yore in een warm kader met retrolook. Voeg hier een mooie lichtshow en veel aanstekelijk enthousiasme aan toe en laat u meenemen naar die mooie tijd van toen.

Of zoals ze het zelf zeggen: “Stel je voor: het belangrijkste in je leven wordt je plots ontnomen – je kompaan, je soulmate, je levensgezel, je gids, je toeverlaat … je smartphone! Het overkwam de meisjes van Manoesh. Zouden ze het redden in een wereld zónder schermpjes of lopen ze halverwege memory lane verloren zonder Google Maps? Ga met hen mee op een nostalgische reis naar een tijdperk waarin de telefoon nog gewoon aan een draad hing en beleef hoe de meisjes op zoek gaan naar de beste versies van zichzelf.”

Met: Marijke Hulsmans (Along Comes Mary, Al&Mary), Kim Versteynen (Kim in the Middle) en Marianne Van Gemert (Great Balls of Choir)

 

Uitvoerder

Manoesh

Wanneer

donderdag 24 september 2020 van 14:00 tot 15:15
donderdag 24 september 2020 van 16:00 tot 17:15

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€17.00

€ 15 korting
Prijzen onder voorbehoud!

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina