kids-meneer-monster-de-waanzinnige-boomhut-c-sanne-peperhr.jpg

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo gemakkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Voor komend seizoen zet Meneer Monster samen met het Australische CDP Theatre Producers zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.

"Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit" Henri Drost, THEATERKRANT - "Lekkere theaterkolder die voldoet aan een reeks add-sympthonen" Anette Embrechts, VOLKSKRANT - "Elk moment in de voorstelling staat sterk. Ondanks de 13 verdiepingen zit deze boomhut dus met een goed staaltje vakmanschap in elkaar." THEATERPARADIJS - "Het is gewoon zo goed, zit zo slim in elkaar. [...] Het is theater dat alle kinderen moeten zien. Omdat wie dit als kind mag zien heeft geproefd van waarom kunst, theater, verbeeldingskracht tot de mooiste dingen van het leven hoort en dat dat gekoesterd mag worden. [...] Gaan! Niet twijfelen. Gaan." MUSICALNIEUWS

Kids&CoXtra vanaf 14u: het waanzinnige knutselatelier

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€9.00

-26/+65/abo/groep: € 7
OK-pas: € 4,50

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Reserveren

Deel deze pagina