knipmasker-foto-mrs-lowry.jpg

Verhaalt over de relatie tussen L.S. Lowry (Timothy Spall), een van de meest vooraanstaande kunstenaars uit Engeland in de twintigste eeuw, en zijn moeder Elizabeth (Vanessa redgrave). Zij is behoorlijk autoritair en stelt meermaals zijn kunnen in vraag. Ze staat echter achter zijn keuze om een succesvolle carrière uit te bouwen als kunstschilder. L.S. Lowry zal uiteindelijk beroemd worden vanwege zijn werken die het industriële leven in Noord-Engeland weergeven.

De film start om 20u15 en wordt om 19u45 ingeleid door Kirsten Jacobs, docent kunstgeschiedenis aan de academie van Hamme.

I.s.m. academie Hamme

Er kunnen momenteel enkel tickets aangekocht worden voor voorstellingen en films in het aanbod van het najaar (tot Nieuwjaar). 
Reserveren doe je best on-line en met je bubbel (achteraf mensen toevoegen aan je reservatie is niet mogelijk!). Doordat we overgeschakeld zijn naar een gebruiksvriendelijker ticketsysteem zal er opnieuw geregistreerd moeten worden. Dit doe je automatisch door de aankoopstappen te volgen. 
Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen: je kan je zitplaatsen niet zelf kiezen dit doet het systeem voor jou via het principe van best beschikbare plaatsen. Je krijgt ook enkel een rijnummer toegewezen om het kruisen van andere bezoekers te vermijden. op deze manier kunnen we de zaal zo veilig mogelijk vullen. 
Een mondmasker dragen binnen het CC is verplicht. Probeer ten allen tijde 1,5 m afstand te houden van de andere bezoekers en onthaalpersoneel van het CC.

Voorjaar 2021 wordt pas in verkoop gezet tegen het einde van het jaar.

 

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€6.00

€ 5 (korting)

Deel deze pagina