kids-co-de-notenkraker-diederik-van-lembeke-web.jpg

Het is kerstavond. Clara krijgt van oom Drosselmeier een Notenkraker. ’s Nachts komt die tot leven en vecht samen met het andere speelgoed tegen de muizenkoning. Om Clara te bedanken voor haar hulp bij het gevecht, neemt de Notenkraker haar mee naar een magische droomwereld.
Het sprookje roept de speciale stemming van kerstavond op en voegt er de kinderlijke blik aan toe als een betoverende, tweede werkelijkheid vol spanning en poëzie… en muziek natuurlijk. Werkelijkheid en verbeelding worden op een bijzondere manier met elkaar vervlochten op de muziek van Tchaikovsky.
Katrijn Govaert (verteller), Nathalie Bosch (dwarsfluit) en Sofie Hugo (klarinet) laten kinderen kennismaken met toegankelijke klassieke muziek en het verhaal achter de melodie. De (groot)ouders genieten mee van de herkenbare muziek, de kinderlijke fantasie en de knipoogjes naar volwassenen. -


Kids&CoXtra: Vanaf 14u: kerst knutselatelier - Na de voorstelling verwelkomt de Suikerfee de kinderen in Suikerland voor een heuse kinderkerstreceptie!

Uitvoerder

Katrijn Govaert

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€10.00

€ 8 (korting)

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina