matinee-sabien-20tiels-web.jpg

Jammer genoeg kan dit concert niet doorgaan in de gebruikelijke zaalopstelling met tafels en stoelen en met koffie en gebak tijdens de pauze. De coronamaatregelen verplichten ons het publiek in de tribune te plaatsen met voldoende afstand tussen de verschillende groepen (bubbels) en de koffiepauze vervalt. Bent u rolstoelgebruiker of slecht te been laat het ons zeker weten zodat we voor u een plaats kunnen voorzien voor de tribune!

Toen singer-songwriter Sabien Tiels in haar late tienerjaren de plaat Tapestry ontdekte, heeft ze deze grijsgedraaid. Tapestry, Carole King’s meest succesvolle album wordt beschouwd als één van de allerbeste elpees in de popmuziek van de jaren zeventig.
Sabien koestert een diepe waardering voor King als songschrijfster én als persoon¬lijk-heid. Klaarblijkelijk bezorgen de pijnlijke momenten uit het leven kunstenaars vaak de beste inspiratie om een meesterwerk te creëren.

In Carole King’s bewogen leven geldt echter de meervoudsvorm, meesterwerken dus, want we kennen allemaal beslist meerdere wereldhits die ze schreef: Will you still love me tomorrow, Take good care of my baby, Crying in the rain, Chains, Up on the roof, One fine day, The Loco-motion, Natural woman, You've got a friend, I feel the earth move, It’s too late, So far away, Jazzman, It might as well rain until September,...

Al deze onvergetelijke songs vormden de inspiratie voor Natural Woman, een reis door Carole King’s leven in de vorm van een oprecht eerbetoon. Met haar glasheldere en unieke stemgeluid zal Sabien Tiels deze evergreens een nieuw leven inblazen. Ze zit zelf achter de piano en wordt vergezeld door Marco Cirone op gitaar en Roman Korolik op bas. Speciaal voor deze gelegenheid werden enkele songs van een ijzersterke Nederlandstalige tekst voorzien door niemand minder dan Bart Moeyaert, Allard Blom en Marnix Peeters.

 

Uitvoerder

Sabien Tiels

Wanneer

donderdag 26 november 2020 van 14:00 tot 16:30

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€18.00

€ 15 korting

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina