matinee-NeleBauwens_©FrancisVanhee_23_website

Met ‘Nele Bauwens swingt het jaar uit’ brengt cabaretière Nele Bauwens een muzikale eindejaar conference. Samen met bigband The Whodads brengt ze een terugblik op het jaar 2022 met heerlijke feelgood muziek en grappige, herkenbare en tot nadenken stemmende verhalen. Zij kan niet stilzitten en hoopt van u hetzelfde.

La Bauwens verdiende  haar sporen als cabaretière met hilarische, tedere en snijdende voorstellingen. Als vaste waarde van onder meer de mamboband El Tattoo del Tigre en lid van het Jukebox-trio hoeven we je niet meer van haar zangtalent te overtuigen.

Geruggesteund door The Whodads, die al meer dan een kwarteeuw muzikaal  bekend staan voor live soundtracks, de betere mambo en stevige swing, zorgt Nele voor een begeleiding waarbij het zal kriebelen in elk voelbaar orgaan en ledemaat. Denk aan tintelende oren, zinderende gevoelens in de hartstreek en onbedwingbaar links en rechts uitslaande knieën.

Humor, goede muziek én terugblikken op 2022… na deze eindejaar conference, met een kopje koffie en gebak tijdens de pauze, keer je met een warm gevoel huiswaarts.  

In samenwerking met NOSTALGIE.

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€20.00

€ 18 (korting)

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina