kids-co-rookie-comedy-peter_ellievdb_web.jpg

Naar aanleiding van de coronamaatregelen is de Rookie verplaatst naar 20 februari 2021. Tickethouders worden hierover door ons gecontacteerd!

Eindelijk: een comedyvoorstelling voor kinderen van 10-14 jaar én hun (groot)ouders!
Peter mag een weekendje babysitten op de tieners van een goede vriend. Als jonge dertiger heeft hij er alle vertrouwen in dat hij snel goed zal scoren bij Lieke en Daan. Maar al snel ontdekt hij dat hun leefwereld mijlenver staat van de zijne en dat hij absoluut niet mee is met Fortnite, Tik-Tok, sms-afkortingen of Instagramwaardige outfits… Toch geeft Peter niet op en probeert hij op zijn geheel eigen manier connectie te maken met de twee tieners.
Rookie Comedy brengt de allereerste comedyvoorstelling ooit voor elk gezin met tieners. Doorspekt met humor uit zeer herkenbare situaties voor jong én oud, afgewisseld met grappige liedjes zoals de hit Ik mag zijn zusje niet meer slaan en de opvolger Ik mag mijn broertje niet meer slaan.
Peter Hens is bekend van Voor de Leeuwen en heeft al jarenlang (podium)ervaring opgedaan als (jongeren)entertainer. Volgens Gazet Van Antwerpen schuilt er een beetje Nonkel Bob in hem. -


Kids&CoXtra: vanaf 18u is het tienercafé open en zijn er croques te koop. (ouders ook welkom!)

Uitvoerder

Peter Hens

Wanneer

zaterdag 20 februari 2021 van 19:30 tot 21:00

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€10.00

€ 8 (korting)

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina