Promobeeld 2022_3_copyright Rudi Vranckx

Bestelt u tickets? Hou er aub rekening mee dat de lezing van Rudi Vranckx onder voorbehoud is. Indien hij naar het buitenland moet reizen, zal deze lezing geannuleerd worden en uw tickets terugbetaald.

"Oorlogsjournalistiek is een puzzel. Hoe meer stukken je kan leggen, hoe dichter je bij de waarheid komt." - Rudi Vranckx

In deze lezing brengt Rudi Vranckx verslag uit en geeft duiding bij grote wereldconflicten. Als actief oorlogsreporter zorgt Vranckx steeds voor een heldere blik op actualiteit.

Leidt het conflict in Oekraïne tot de Derde Wereldoorlog?

Sinds de Russische invasie in februari 2022 trok VRT NWS-journalist Rudi Vranckx al meermaals naar Oekraïne om er de oorlog te verslaan. De gesprekken met burgers, soldaten en politici brachten hem tot nieuwe vragen die hij besloot te bundelen in een boek. In zijn nieuwe boek In Oekraïne - dreigt de Derde Wereldoorlog? (december 2022) gaat Vranckx op zoek naar antwoorden.

Deze lezing wordt georganiseerd in het kader van Wereld Vluchtelingendag (20/06/2024). De opbrengst wordt geschonken aan de werking van 't Verhoog*.

Wees welkom vanaf 19.00u voor een warm onthaal met versnaperingen, aangeboden door lokale vluchtelingen en een fotoreportage.

*Het sociaal ontmoetingscentrum 't Verhoog is een plaats waar kansengroepen gebruik maken van de voedselbedeling, elkaar kunnen ontmoeten, vorming volgen en hun sociaal
netwerk uitbouwen.

Wanneer

donderdag 6 juni 2024 van 20:15 tot 21:45

Waar

Cultuurhuis Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€12.00

Korting € 10,00
OK-pas € 6,00

Deel deze pagina