ik-ben-heel-veel-liefde.jpg

Een hartverwarmende sfeervoorstelling naar het gelijknamige boek van Wally De Doncker, met grappige en ontroerende momenten, krachtige beelden, ludieke intermezzo’s, frivool spel en speelse dialogen!

 

Luna is een kind van mama. En papa. Die twee houden erg veel van elkaar.
Als ze naar elkaar kijken, glimlachen ze met hun ogen.
Een jaar voor Luna kwam, begonnen ze te kussen. Aan tafel. In het bos. In bed.
Uit al die liefde werd Luna geboren.

Luna vraagt zich heel wat af. Samen met mama en papa filosofeert ze over liefde, familie en hoe zij daar haar wortels heeft. De hartverwarmende tekst van Wally De Doncker ademt liefde. De poëtische illustraties van Fatinha Ramos geven de warme dialoog tussen ouders en kind een bijzondere, ontroerende kracht.

 

‘Ik ben heel veel liefde‘, het laatste boek van Wally De Doncker, is een ontwapenend mooi boek dat ons eraan herinnert hoe rijk een mens die liefheeft is. Het buigt zich over de vraag waar we vandaan komen. Het eenvoudige antwoord: Liefde. Die stelling wordt fantastisch in de verf gezet door de illustraties van Fatinha Ramos, wat het boek tot één van de meest opmerkelijke kinderboeken van het jaar maakt. Dat is ook Sabam niet ontgaan, want ‘Ik ben heel veel liefde’ is genomineerd voor een Sabam Award in de categorie jeugdliteratuur. Alvast een mooie bekroning voor het werk van Wally, die zich als voorzitter van het IBBY wereldwijd inzet voor kinder- en jeugdliteratuur. ‘Ik ben heel veel liefde’ is een boek dat je wilt koesteren en delen met de mensen die je het liefst zijn.

Kids&CoXtra: Kids&CoFeest 25 jaar CC!

Vanaf 13.30u: warm welkom met feestelijk drankje en lekkere hapjes, kinderanimatie, fotostand en mini-expo.…

Na de voorstelling: Het grote CC verjaardagsfeest met lekkers voor iedereen! Signeersessie en boekenverkoop. Gezellig samen-zijn.

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€5.00

-26/+65/abo/groep: € 5
OK-pas: €2,50

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina