18
nov
2020

Save the date: DIJKBREUK

Dijk92 breekt uit bibliotheken en cultuurhuizen en zet de sluizen open voor alle cultuur- en erfgoedminnende verenigingen in de gemeente. Dijkbreuk is zo’n initiatief. Ontdek op 8, 9 en 10 december wat er ons aan cultuur en erfgoed bindt en leer fijne initatieven kennen uit Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wetteren, Wichelen en Zele.

Dijkbreuk is (noodgedwongen) een online initiatief. Het is een tv-programma dat je zal kunnen vinden op het facebookkanaal van Dijk92. Het wordt live uitgezonden op dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 december, telkens om 12u15, klaar om je gedurende een half uurtje te vergezellen bij de lunch. Live kijken en reageren vinden wij het fijnst. Herbekijken en delen nadien kan natuurlijk ook.

Geef nu al een duimpje aan de facebookpagina van Dijk92 en meld je al aan voor een van de sessies.

centrale gast: Erfgoedcel

centrale gast: IOED / Reg Landschap

centrale gast: Vormingplus Waas-en-Dender

 

Dijk92 is een intergemeentelijk samenwerkingsverband verbonden door Dender, Durme en Schelde. Samen delen we de ambitie om vanuit culturele en maatschappelijke uitdagingen een meerwaarde voor de regio te realiseren.

Samenwerking binnen en buiten de cultuursector is een van de belangrijkste hefbomen in de realisatie van haar ambitie. Dijk92 verkent en ondersteunt culturele initiatieven met (potentiële) bovenlokale uitstraling.

Deel deze pagina