kids-simonedejongwalvisinbadmoonsaris.jpg

Er is een meisje. Ze woont aan het strand. Op een dag vindt ze een walvis. Hij is alleen, net als zij. Het meisje zorgt voor hem, neemt hem mee naar huis, vermaakt hem. Ze zijn samen. Ze zingen, ze zingen van de zee. Want walvis moet terug, snel terug…

 

‘WalvisJong’ is een muzikale, beeldende voorstelling over de wonderlijke verbintenis tussen een kind en een walvis. Ze vinden elkaar in bijna het enige dat mensen én walvissen kunnen: zingen... De voorstelling is geïnspireerd op het boek ‘De kleine walvis’ van Benji Davis (vertaling Edward van de Vendel).

Simone De Jong maakt voorstellingen waarin geluid, muziek en verbeelding de grootste rol spelen. Haar vorige productie 'Kluizelaar' werd enthousiast onthaald door pers (met een 5 sterren-recensie) en publiek.

 

Spel en zang: Senna Gourdou – scenografie: Elian Smits en Willemijn Ottevanger – muziek: Marieke van de Ven – concept en regie: Simone de Jong – Strandlied: Arend Niks – Badmuziek: Nino Rota
Kids&CoXtra: Deze voorstelling kadert in onze tweede editie van Peuterpret, een Kids&Co project speciaal voor de allerkleinsten. Tussen 13u en 17u wordt ’t sas van CC Jan Tervaert omgetoverd tot ontdekkings-speeltuin waarbij peutertjes en kleutertjes naar hartenlust kunnen spelen!

Wanneer

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€9.00

-26/+65/abo/groep: € 7
OK-pas: € 4,50

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Reserveren

Deel deze pagina