familie-steven-delaere-lr.jpg

Belgium’s got Talent finalist laat je achter in verdwazing na het tonen van vingervlugge trucs waar je met je neus bovenop zit.

In SCHIJN neemt Steven u mee in de SCHIJN die dagelijks ons leven binnensluipt. In een interactieve, technisch uitgekiende, sprankelende  en magische voorstelling neemt Steven het publiek mee van de ene verbazing naar de andere. Dit doet hij met tot de verbeelding sprekende filmpjes, top-illusies, vakmanschap en de nodige humor. SCHIJN is meer dan een klassieke goochelshow waarop de ene act de andere opvolgt. Een interactieve voorstelling met visuele magie, mentalisme en humor, geschikt voor jong en oud.

Steven Delaere (°1987) is een professioneel goochelaar, muzikant en tv-maker. Al van kindsbeen af had hij twee grote passies: muziek en goochelen. In 2015 behaalde hij een finaleplaats in “Belgium’s got Talent” en besloot kort daarna om de overstap te maken naar professioneel artiest. Hij maakte ondertussen twee intrigerende theatervoorstellingen: “Illusoirée”, een combinatie van muziek en magie en “Schijn”, een interactieve show met stijlvolle goochelacts. Hij is tevens bekend als tv-gezicht in de populaire reeks ‘Trix’ op Ketnet, waar hij zijn kennis en vaardigheden doorgeeft aan de jongere generatie.

 

 

Uitvoerder

Steven Delaere

Wanneer

zondag 19 december 2021 van 19:30 tot 21:30

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€15.00

€ 10 korting

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina