affiche-the-jungle-book.jpg
‘The Jungle Book’ is de langverwachte live-action versie van het avontuur van Mowgli (Neel Sethi), het mensenkind dat werd opgevoed door een wolvenfamilie. De film werd geregisseerd door Jon Favreau (‘Iron Man’) en is gebaseerd op de tijdloze verhalen van Rudyard Kipling en geïnspireerd op de klassieke Disney animatiefilm.
 
Mowgli realiseert zich dat hij niet langer welkom is in de jungle wanneer de beruchte en gevreesde tijger Shere Khan (Idris Elba) zweert dat hij alles wat hij als een bedreiging ziet zal elimineren uit de jungle. Gedwongen om het enige ‘thuis’ dat hij ooit gekend heeft te verlaten; vertrekt Mowgli op een spannend en bloedstollend avontuur waarin hij zichzelf zal ontdekken.
 
Hij wordt tijdens zijn reis begeleid door zijn strenge mentor, panther Bagheera (Ben Kingsley), en de vrijgeestige beer Baloo (Bill Murray). Onderweg kruist Mowgli de wegen van andere junglebewoners die niet altijd de beste bedoelingen met hem hebben, zoals Kaa (Scarlett Johansson) - een python die met haar verleidende stem en blik het mensenjong zal hypnotiseren - en de gladde King Louie (Christopher Walken) die Mowgli probeert te over tuigen hem het geheim van de ongrijpbare en dodelijke rode bloem te onthullen: vuur.

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€5.00

Deel deze pagina