Instagram post In Volle Vaert Familie foto

Gratis familiedag met tal van randactiviteiten voor de start van het nieuwe theaterseizoen van CC Jan Tervaert. Deelname is gratis mits reservatie, bestel vandaag nog je tickets!

Voor deze festivalversie , met heel nieuw verhaal én een karrevracht aan nieuwe songs, wordt de vaste Meneer Beer-ploeg uitgebreid met extra muzikanten en acteurs om echt elke feestlocatie plat te spelen. Voor alle kleine durvers en grote berenvrienden.

In het Woeste Wolvenwoud staat een Beestig Bosfestijn gepland, speciaal voor Meneer Beer zijn verjaardag. Maar… het is één groot verrassingsfeest! Meneer Beer mag niets te weten komen en dat blijkt niet zo makkelijk voor alle Woeste Wolven… Gelukkig kunnen ze rekenen op de hulp van heel wat vrienden: Eddy De Vos, Staf de Uil, Renée de Bosgiraf, de wilde zwijnen Evrard en Evariste en nog vele anderen.

Een spetterende show van Theater Tieret, Walrus en de woeste wolven!!!

SPEL Anaïs Janssens, Vik Noens, Tine Roggeman, Joost Van den Branden
LIVE MUZIEK WALRUS: Arnout Hellofs (Hooverphonic, Admiral Freebee …), Geert Noppe (Yevgueni, Hooverphonic …), Pieter Peirsman (Hooverphonic, Slowpilot …), Maarten Van Mieghem (Yevgueni, Slowpilot …)
TEKST EN SCENARIO Joost Van den Branden
POPPEN Patrick Maillard
TECHNIEK Ward Neyrinck.

Wanneer

zondag 29 augustus 2021 van 15:00 tot 16:30

Waar

achtertuin CC Jan Tervaert

Prijs

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina