familie-mevrouw-ja-meneer-nee-beeld-lr.jpg

Mevrouw Ja houdt van slingers en bloemen, van taart en avontuur. Ze vindt altijd wel een streepje blauw in de lucht. Meneer Nee maakt zich zorgen over dat ene wolkje. Mevrouw Ja omarmt het leven. Meneer Nee omarmt liever Mevrouw Ja. Op een ochtend heeft Mevrouw Ja geen zin om uit bed te komen. Het is donker in haar hoofd. Meneer Nee wil alles doen om haar weer vrolijk te maken. Zal het hem lukken?

Mevrouw Ja & Meneer Nee is een grappige en ontroerende muziektheatervoorstelling vol levenslust en liedjes, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Pieter van Oudheusden en Inge Bogaerts.
Fleur Hendriks en Joep Conjaerts zijn TSUNAMI. Ooit klasgenoten op kleinkunstacademie Studio Herman Teirlinck en al jarenlang op de planken bij onder andere Radio Oorwoud, Red en Lily, Allez, Chantez! en Toneelgezelschap luxemburg. Nu bundelen ze hun krachten in dit spiksplinternieuwe theatergezelschap: TSUNAMI.

Reactie van een school: "We hebben enorm genoten van de voorstelling. De kinderen begrepen niet alle woorden of rijmpjes, maar ze werden meegezogen door de muziek, de bewegingen, het decor. Ik zat tussen de oudste kleuters, en zij begrepen heel goed wie mevrouw Ja en meneer Nee zijn, en de veranderingen die ze meemaken. Heel geslaagd volgens ons! En passend binnen het thema Valentijn. We wensen de acteurs veel succes toe met de voorstellingen die volgen."
Tekst, muziek en spel: Joep Conjaerts & Fleur Hendriks - Met dank aan: Toneelgezelschap luxemburg, Arlette Van Overvelt, Inge Bogaerts, Annette Schalkers, Irina Biscop en Uitgeverij Lannoo.

Uitvoerder

Tsunami

Wanneer

woensdag 14 oktober 2020 van 15:00 tot 16:00

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€9.00

€ 7 korting
Prijzen onder voorbehoud!

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina