familie-mevrouw-ja-meneer-nee-beeld-lr.jpg

Mevrouw Ja houdt van slingers en bloemen, van taart en avontuur. Ze vindt altijd wel een streepje blauw in de lucht. Meneer Nee maakt zich zorgen over dat ene wolkje. Mevrouw Ja omarmt het leven. Meneer Nee omarmt liever Mevrouw Ja. Op een ochtend heeft Mevrouw Ja geen zin om uit bed te komen. Het is donker in haar hoofd. Meneer Nee wil alles doen om haar weer vrolijk te maken. Zal het hem lukken?

Mevrouw Ja & Meneer Nee is een grappige en ontroerende muziektheatervoorstelling vol levenslust en liedjes, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Pieter van Oudheusden en Inge Bogaerts.
Fleur Hendriks en Joep Conjaerts zijn TSUNAMI. Ooit klasgenoten op kleinkunstacademie Studio Herman Teirlinck en al jarenlang op de planken bij onder andere Radio Oorwoud, Red en Lily, Allez, Chantez! en Toneelgezelschap luxemburg. Nu bundelen ze hun krachten in dit spiksplinternieuwe theatergezelschap: TSUNAMI.

Reactie van een school: "We hebben enorm genoten van de voorstelling. De kinderen begrepen niet alle woorden of rijmpjes, maar ze werden meegezogen door de muziek, de bewegingen, het decor. Ik zat tussen de oudste kleuters, en zij begrepen heel goed wie mevrouw Ja en meneer Nee zijn, en de veranderingen die ze meemaken. Heel geslaagd volgens ons! En passend binnen het thema Valentijn. We wensen de acteurs veel succes toe met de voorstellingen die volgen."

Tekst, muziek en spel: Joep Conjaerts & Fleur Hendriks - Met dank aan: Toneelgezelschap luxemburg, Arlette Van Overvelt, Inge Bogaerts, Annette Schalkers, Irina Biscop en Uitgeverij Lannoo.

De coronamaatregelen maakten het ons onmogelijk knutselateliers in te richten. We voorzien wel een fiche met basismateriaal voor een knutselwerkje dat aansluit bij de voorstelling

Er kunnen momenteel enkel tickets aangekocht worden voor voorstellingen en films in het aanbod van het najaar (tot Nieuwjaar). 
Reserveren doe je best on-line en met je bubbel (achteraf mensen toevoegen aan je reservatie is niet mogelijk!). Doordat we overgeschakeld zijn naar een gebruiksvriendelijker ticketsysteem zal er opnieuw geregistreerd moeten worden. Dit doe je automatisch door de aankoopstappen te volgen. 
Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen: je kan je zitplaatsen niet zelf kiezen dit doet het systeem voor jou via het principe van best beschikbare plaatsen. Je krijgt ook enkel een rijnummer toegewezen om het kruisen van andere bezoekers te vermijden. op deze manier kunnen we de zaal zo veilig mogelijk vullen. 
Een mondmasker dragen binnen het CC is verplicht. Probeer ten allen tijde 1,5 m afstand te houden van de andere bezoekers en onthaalpersoneel van het CC.

Voorjaar 2021 wordt pas in verkoop gezet tegen het einde van het jaar.


Uitvoerder

Tsunami

Wanneer

woensdag 14 oktober 2020 van 15:00 tot 16:00

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€9.00

€ 7 korting

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina