muziek-tutu-rebirth-project-_-c-maarten-verminck-lr.jpeg

Denk aan Frank Sinatra, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Sarah Vaughan,... Het eerste woord dat te binnen schiet is Swing. Legendarische artiesten die hun stem tot instrument verhieven, zich niet louter lieten begeleiden door hun band, maar er in volwaardige dialoog mee gingen, en die het Great American Songbook de geschiedenis in zongen.

Tutu Puoane gaat aan de slag met het repertoire van de grote ‘crooners’, in samenwerking met Rebirth::Collective, een achtkoppig orkest (vijf blazers, piano, contrabas en drums) dat de klank van een heuse full big band combineert met de beweeglijkheid van een kleiner ensemble, en waarvan de leden allemaal topmuzikanten zijn die hun sporen verdien(d)en bij o.a. Clouseau, Daan, Liefde Voor Muziek, Bart Peeters, Flat Earth Society, André Brasseur, Jef Neve, Brussels Jazz Orchestra,...

Eigen arrangementen van bekende croonerhits, specifiek door en voor deze bezetting, en Tutu’s fantastische stem en Afrikaanse muzikale achtergrond zorgen voor een unieke en eigentijdse kijk op de vocale en big band-traditie van weleer en voor vuurwerk op het podium. Stil blijven zitten wellicht onmogelijk.

ism Kultureel Komitee

Uitvoerder

Tutu Puoane

Wanneer

zaterdag 11 december 2021 van 20:15 tot 22:15

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€20.00

€ 18 korting

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina