Hier sta ik. Met mijn hart in mijn handen, sta ik hier voor u. Want ik wil mij delen. Met u. En met u en u en u.
Ge krijgt allemaal een stukje. Er is genoeg voor iedereen.
Deel mij, deel u en puzzel ons weer samen.

Veerle Malschaert is eenzaam! Zo, het taboe is doorbroken. Iedereen mag het weten, nee iedereen moét het weten, want Veerle heeft er genoeg van.

‘Deel mij’ is een tragikomische voorstelling over chronisch contacttekort, koddige kuddedieren en bange buitenstaanders, vrolijke virtuele vrienden, trouwen met jezelf en eenzaamheid tot de dood ons scheidt. Veerle zal een uitbundig nieuw licht werpen op de duistere kwestie van onze verborgen verlatenheid. Zij wordt uw vriendin voor het leven.

Veerle Malschaert is een unicum binnen de Vlaamse comedy. Een comédienne sneller dan haar schaduw en radder van tong dan de vlotste rapper. Met haar oneliners treft ze uw lach- en andere gevoelige snaren. ‘Deel Mij’ wordt haar vijfde onewomanshow.

“Als kunst een persoonlijke expressie is van de diepste gevoelens, is er zelfs geen vergelijking mogelijk. Dan scoort Malschaert per definitie een stuk beter, als comédienne én als actrice. De eerste mannelijke comedian die zich zo blootgeeft, moet allicht nog geboren worden.” Karel Michiels - De standaard

Ontdek de reportage op vrtnws

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€15.00

-26/+65/abo/groep: € 13
OK-pas: € 7,50

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina