Radio Oorwoud brengt muziek voor jong en oud. De natuur en haar problemen op kindermaat … maar dan wel dansbaar, een beetje stout en vol humor.
 
Radio Oorwoud is rock-’n-roll voor kinderen, hun eerste rockshow, hun eerste heerlijk swingende theatervoorstelling. Muziektheater boordevol meeslepende liedjes, met heel veel inhoud, een berg humor en genoeg knipogen om ook de ouders te laten smullen van deze kindervoorstelling.
 
Vier kinderen trekken op onderzoek in de natuur, in de lucht, in het water, op alle mogelijke plekken op de aardbol. Samen met de toeschouwers trekken ze ten strijde voor natuur en leven op onze planeet.
 
Spel/muziek : Hannelore Bedert, Fleur Hendriks, Thomas Vanelslander en Bart van Lierde
 
Radio Oorwoud werd in 2012 opgericht door WWF en Hannelore Bedert en is sindsdien een gevestigde waarde in het kindercircuit. Na 2 succesvolle CD’s (Van ‘Radio Oorwoud’ en ‘’t Is altijd wat in mijn habitat’ vonden samen bijna 20 000 keer de weg naar jonge luisteraars), bijna 200 theatervoorstellingen en meer dan 80 festivalshows, is het nu tijd om een nieuwe stap te zetten.
 
1ste, 2de en 3de graad LO

Wanneer

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€6.00

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina