theater-zingarate01-c-kurt-van-der-elst.jpg

Door bijzondere allianties tussen muziek, theater, beeldende kunst, dans, muziek en circus, ontstaat telkens een avontuurlijke en unieke mix. Met Ensor creëerde de groep samen met Circus Ronaldo een intimistische, hilarische en visueel uitbundige theatervoorstelling met een vleugje typische commedia dell' arte.

Met Zingarate brengt Compagnie Cecilia een buitengewoon middeleeuws ‘vracht-wagenspel'. Je reist mee in een kleurrijk avontuur van goedhartige maar heftige ‘smeerlappen’ uit 'een stad van alle tijden'waar geweld, religie en liefde zich onontwarbaar verstrengelen. Afstotelijk maar opwindend authentiek. Zo kun je deze getormenteerde stedelingen nog het best omschrijven. Doordrenkt van gevloek en frustraties, maar toch altijd enorm eerlijk en grappig. Ze trekken je mee in bad om samen met hen te ontdooien en zo al die nijpende en ongemakkelijke frustraties uit te zweten.

Zingarate klinkt als een woeste ode aan de Italiaanse opera Rigoletto en de Italiaanse film uit de jaren 70. Of bekijk het als een Vlaamse mix van zingen en karate. Een niet te missen totaalspektakel op een unieke locatie.

 

tekst en regie: Arne Sierens – spel: Greet Verstraete (Cordon, Het Goddelijke Monster), Sebastien Dewaele (Eigen Kweek, Bevergem), Steven Mahieu, Robrecht Vanden Thoren (Tom & Harry, Hasta La Vista, Wat als?), Tom Vermeir (Belgica, Chet, Poepsimpel)

Wanneer

Waar

Desso

Kerkstraat 77-79
9250 Waasmunster

Prijs

€15.00

korting €15

Reserveren

Deel deze pagina