farce_vader_zoon-comedy-vierkant

INHOUD

Harrie woont bij zijn zoon in huis. Maar hoe succesvol Junior ook is in het zakenleven, zo'n ramp is hij in de liefde. Zijn arrogante en op geld beluste secretaresse is vastberaden hem aan de haak te slaan. Maar vader Harrie wil hem liever koppelen aan de nieuwe, sympathieke onderbuur. En dus bedenkt hij een ingenieus plan, :maar het blijkt allemaal iets moeilijker dan gedacht.
Verwacht je aan heel wat verkleedpartijen, ongelukken, misverstanden en allerlei intriges!

Het Farcetheater staat ondertussen garant voor een ontspannende avond of namiddag vol lachplezier!
Met ZO VADER ZO ZOON! waait er dit seizoen een wervelwind van dolkomische en hilarische situaties door het theater. Een opeenstapeling van onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen, brengen deze voorstelling tot een ongekend komisch hoogtepunt.

Auteur: Jon van Eerd
Regie: Chris Van Espen
Cast:

Jamie Lee Six, een klepper van formaat! Na haar passage in 'De Verraders' is Jamie Lee bekend bij alle generaties. Jamie Lee is geen onbekend voor het Farcetheater. Zo schitterde ze al in 'Harrie let op de kleintjes'.

Ook Peter Van Asbroeck kan niet ontbreken binnen deze cast. Deze man hoeft geen introductie meer. Hij is een vaste waarde binnen het medialandschap in Vlaanderen. 

 

Donaat Deriemaeker is een gevestigde waarde voor het Farcetheater. Bij het grote publiek is hij bekend van onder meer 'Baraka' en 'Tartufo'. 

Anthony Van Caeneghem is de drijvende kracht binnen het Farcetheater. Hij schittert in deze productie als zoon van Peter Van Asbroeck. 

Ook Heidi De Grauwe is u ongetwijfeld bekend. U zag haar al aan het werk in 'Wittekerke' en 'Familie' maar ook op het theater was ze al vaak te zien.

 

Uitvoerder

Jon van Eerd

Wanneer

zaterdag 14 oktober 2023 van 20:00 tot 22:00

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€22.00

Deel deze pagina