kids&Co---farfelu-7

JEF jeugdfilmfestival | Filmconcert | 5+ | zonder dialoog

Farfelu betekent zoveel als maf, bizar, extravagant. In deze voorstelling gaan we dan ook voor gek, gekker, gekst! De gevatte interactie tussen multi-instrumentalist Rémi Decker en de geprojecteerde animatiefilmpjes maakt van ‘Farfelu’ een next level cineconcert. 
Er  passeert een parade van vreemde figuren, zotte machines en bizarre beestjes. Ze worden tot leven gewekt met gebonk, gepiep, getsjak, geflatsj, en andere klanken die muzikant Rémi Decker uit z’n mouw schudt. Je ogen zullen je oren niet geloven, maar dit gebeurt allemaal live! 
De multi-instrumentalist switcht tussen doedelzak, gitaar, banjo, fluiten, slagwerk, duimpiano, en af en toe blaast hij zelfs op een rietje! 
Beatriz Bagulho rijgt de uitgekiende selectie van de origineelste animatiefilmpjes (2D, 3D, stopmotion) aaneen middels nieuwe visuals. Daarin verschijnt een geanimeerd alter ego van Rémi die de interactie tussen beeld en live performance compleet maakt.

Een productie van Zonzo Compagnie in coproductie met het JEF festival.

Knotsgekke muziekinstrumenten maken | 16u – 17u

Wil jij ook zoals Rémi toeteren, schateren, ratelen en rammelen? Maak dan zelf je superleuke muziekinstrumenten of geluidjesmachines met de meest gekke materialen.

 

Uitvoerder

Zonzo Compagnie

Waar

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Prijs

€10.00

€ 8 (korting)

Organisatie en contact

CC Jan Tervaert

Kaaiplein 34
9220 Hamme

Deel deze pagina