8
feb
2024

Mario Covatti
1960 – 2024


Enkele weken geleden dronken we samen met ons team een koffie. We voelden aan dat het lastige weken voor jou waren geweest. Toch was je bezig met ons CC en vroeg je je af hoe het liep.

‘Ons’ CC, dat jij mee hebt opgebouwd. Jij als technisch fundament en het CC als jouw tweede thuis. Een vertrouwd gezicht voor de gezelschappen, verenigingen en collega’s.

Dat je van ons afscheid neemt tijdens dit feestjaar is dan ook een domper op de feestvreugde.
Gelukkig schuilt er achter elke traan van verdriet een glimlach van herinnering, want wat zijn we fier Mario op wie jij was, wat je hier hebt bereikt, en dat jij een deel van ons team was.

Jouw realistische kijk op de zaken en jouw Italiaanse standvastigheid zorgden voor de verbinding van verschillende schakels in het CC. Je zette je mensen voorop en wist de werklast voor techniek te rijmen met de wilde programmatie plannen. Je vormde een steunpilaar voor de werking en zorgde voor zekerheden binnen ons team. Alle bestellingen waren piekfijn in orde, de radio stond steevast op Radio 2 en onenigheden werden meteen vergeven.

Het was prachtig om te zien hoe ook jij zo trots was op wat je realiseerde, met jouw gezin op nummer een. Je deelde je liefde voor ons cultuurhuis met je dochters, die hier vrijwilligerswerk deden, met je vrouw Christine en met je kleinkinderen, die je met fonkelende ogen meenam naar de voorstellingen.

Dinsdagochtend werd het stil tijdens de koffie. Dit verlies valt moeilijk in woorden te vatten.
Ons cultuurhuis is een hoeksteen verloren, een essentieel onderdeel.
Nu steunen we op de mooie herinneringen en jouw aanwezigheid in de kleine en grote dingen.
Het techniekersmagazine zal op jouw naam bezorgd blijven worden en elke BBQ sluiten we af met een Limoncello.

Salute Mario!

Bedankt voor alles.
Bedankt om te zijn wie je was als persoon, als collega, als gezicht van het CC.
Bedankt voor je toewijding, vertrouwen en vriendschap.

 

Liefs,

Team van CC Jan Tervaert

Deel deze pagina