website-afbeelding

CC Jan Tervaert @ Familiehappening Huis van het Kind 

In primeur stellen wij ons nieuw cultuurprogramma voor! Ontdek wie er volgend seizoen allemaal in ons CC op de planken staan.

  • Kom tijdens de middag langs in ons 'pimp your totebag' atelier, versier een 30 jaar CC totebag naar hartelust en neem hem mee naar huis! (13.30u tot 15.45u of zolang de voorraad strekt)
  • Als kers op de taart, bieden wij om 15.45u de openlucht straattheatervoorstelling ‘waar is iedereen?’ aan, gratis en voor iedereen! Na de voorstelling, die ongeveer 45’ duurt, is er een belevingsmoment waarin de kinderen zelf op de loopbal kunnen staan en het gewicht kunnen tillen. Een mooi decor voor een leuke foto!

 

Programma Familiehappening Huis van het Kind 

Zondag 4 juni van 13.30u tot 17.00u tovert Huis van het Kind onze Vrijetijdssite Kaaiplein om in een groot speelterrein voor kinderen van alle leeftijden.

Kom mee ravotten op de springkastelen, op de XXL obstakelbaan, in het peuterhoekje, knutsel mee met 't Kunstkot, luister naar prachtige verhalen in het verteltheater, laat je grimeren, kies voor een coole glittertattoo, geniet van openlucht straattheater Waar is iedereen? en nog veel meer!

Tieners kunnen deelnemen aan een workshop skaten, breakdance of graffiti. Ouders kunnen chillen op ons zomerterras met een lekker drankje en hapje.

 

Waar

Voor de ingang van het CC

Prijs

Gratis

Deel deze pagina